Welkom op de website van lekkerhardlopen.nl

Wij zijn een groep enthousiaste lopers, die lekkerhardlopen in de prachtige natuurgebieden van 't Gooi en ontspannen en gezellig werken aan een goede conditie.
Onder leiding van ervaren begeleiders lopen we met verschillende groepen meerdere malen per week.
Ons doel is lekker hardlopen. Of je nu een wedstrijdloper, een recreant of een beginnend hardloper bent: Iedereen is welkom! 
 

LHL2016

 
 
Wat moet je meebrengen?
Natuurlijk een goed humeur, goede hardloopschoenen én geld voor een kopje koffie; Contributie kennen we niet bij lekkerhardlopen.nl!
Je bent van harte welkom als je een keertje met ons lekkerhardlopen wil; de looptrainingen van lekkerhardlopen.nl zijn bedoeld voor iedereen die plezier heeft in het hardlopen.
We lopen iedere dinsdagavond en zaterdagochtend in Huizen, Blaricum en omstreken. Een belangrijk uitgangspunt van lekkerhardlopen.nl is dat elke loper op zijn of haar eigen niveau kan meetrainen, afhankelijk van talent, mogelijkheden en ambitie.
 
Waar en wanneer wordt er getraind?
Op de dinsdagavond verzamelen we om 19.10 uur op het parkeerterrein van The Pride in Huizen. Na afloop van de looptraining is er voor de lopers in de kantine van The Pride gelegenheid om gezamenlijk wat te drinken.
Op de zaterdagochtend verzamelen we om 8.55 uur op het parkeerterrein van Restaurant de Tafelberg in Blaricum. Na afloop van de training wordt er in het restaurant de Tafelberg ook gezellig nog iets gedronken. 
 
tafelberg
 
Ik wil een keer meelopen! Hoe meld ik me aan?
Je bent van harte welkom als je met onze loopgroep wil mee trainen. Neem dan even contact op ons. Je vindt ons email adres in de rechterkolom. 

Wat kost het om mee te lopen met Lekkerhardlopen?
Contributie wordt bij lekkerhardlopen.nl niet gevraagd. Geld voor een kopje koffie of thee na afloop is wel zo handig...
 
Kan ik als beginnend hardloper ook meelopen?
Wij hebben een speciale starters groep. Deze groep is bij uitstek geschikt voor beginners en "herintreders". Dus voor iedereen die het leuk vindt om hard te lopen maar niet veel loopervaring heeft. Na deze 'basistraining' kunnen de nieuwe lopers naar de groep van zijn/haar niveau. 
 
Wat voor trainingen worden er verzorgd op de dinsdag en zaterdag?
We lopen op de dinsdagavond en zaterdagmorgen in meerdere groepen van verschillend niveau een afwisselend trainingsprogramma.
In het menu vind je het het loopschema voor de komende weken. Zo weet elke loper wat er die week op het programma staat. 

Vrienden van de Club

Bezoek de websites van onze sponsoren met 1 klik

ReneFrameDe koeienbootGrijs110visser110CFOGrijs110runnersworld110BewareGrijs110thisway110

Cavalier1KrachtFrameHoloflexFrameRoyalFramevoetzoekertje2NavanitaFrameFysio van Doorn


 

Laatste Nieuws

Laatste Update: 18 nov 

Contact info

Wedstrijd Agenda

Heb jij je ingeschreven voor een wedstrijd of loopje? Geef het dan door aan webbeheer!
 

 

2020:

 
2 februari:

Midwinter Marathon


?


Postbus

Voor op- of aanmerkingen, doorgeven van uitslagen, of waar je gaat lopen: Klik hier.

post2